Routebeschrijving Bureau CWM Utrecht

naar Stadsplateau 1, 3521 AZ UTRECHT

Het Bureau Commissie Welstand en Monumenten bevindt zich in Gebouw 2, Rachmaninoffplantsoen 61. Hieronder volgen de routes per auto, met het openbaar vervoer en te voet.

Per auto

Komende met de auto van buiten Utrecht rijdt u via knooppunt Oudenrijn de stad binnen, u neemt afrit 8 (Centrum Jaarbeurs). Op het 24 Oktoberplein gaat u linksaf, de Pijperlaan in. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Leidseweg. Daarna nogmaals de eerste weg rechts, dit is de Ravellaan. Gebouw 2 van de gemeente Utrecht is het hogere gebouw aan uw rechterhand in de bocht; de bijbehorende parkeerplaats bij de hoofdingang is het Rachmaninoffplantsoen. In Gebouw 1 zijn andere gemeentelijke instellingen gevestigd.

Met het openbaar vervoer

Met de trein gaat u naar Utrecht Centraal. U kunt gebruik maken van de sneltram, stadsbus of streekvervoer:

  • sneltram in de richting Nieuwegein/IJsselstein. U stapt uit bij de halte St. Antonius Ziekenhuis. Bij het verlaten van de tram steekt u de trambaan over en gaat u naar links. Bij de rotonde steekt u over (de Graadt van Roggenweg met trambaan) en loopt u rechtdoor, door het groen, richting parkeerplaats (achter de bushalte). Dit is het Rachmaninoffplantsoen. Het hogere gebouw recht voor u is Gebouw 2.
  • stadsbus lijn 27 in de richting Langerak/Parkwijk. U stapt uit bij de halte 24 Oktoberplein. Achter de bushalte, door het groen, bevindt zich het Rachmaninoffplantsoen (parkeerplaats).
  • streekvervoer lijn 126, 127, 128, 145, 153, 154, 180, 195, 211, 387, 388, 400, 401. U stapt uit bij de halte 24 Oktoberplein (zie bij stadsbus).

Ga naar de stadskaart

Centraal StationDe UithofVleuterweideVleuterweide